Dinamici, dedicați, la Fabrica Legume Fructe Buzău ne propunem să bucurăm, prin gust bogat, fiecare masă a românilor.

Fabrica Legume Fructe Buzău este una de tradiție, dar cu spirit tânăr și modern. De-a lungul timpului, fabrica a trecut prin procese de retehnologizare, a primit resurse competente și actualizate în diverse arii de lucru și a întărit colaborări care asigură prezența la raft a produselor fabricii în întreaga țară.

  • Produse naturale, fără adaos de conservanți sau coloranți
  • Rețete tradiționale românești
  • Calitate nutritivă păstrată datorită procesării simple prin pasteurizare și sterilizare
  • Standard ridicat de calitate implementat la nivelul întregului proces de producție
green-field kid-with-tomatoes

Misiune

Misiunea Legume Fructe Buzău este aceea de a păstra tradiția gustului românesc în echilibru cu toate evoluțiile de tehnologie și know-how în industrie pe care le asimilăm companiei noastre.

Valori

Seriozitate și consecvență în procesul de producție, livrare către clienți și experiență culinară pentru consumatori. Calitatea este promisiunea față de care rămânem fideli.

Evoluție bazată pe sustenabilitate. Ne dorim ca orice creștere să fie sustenabilă prin relații solide cu furnizorii și clienții noștri. Capacitatea de producție și tehnologia fabricii noastre poate susține o creștere a comenzilor, dar ne dorim ca dincolo de scalabilitate, numele Legume Fructe Buzău să fie sinonim cu preparatele bine făcute, cu gust autentic, fără compromis.

Istoric


1970 - 1978

Construcția fabricii în Buzău, în apropiere de câmpuri legumicole


1981

Primul an de producție cu capacitate de producție de până la 4.500 tone tomate/an


2000

Dotări cu utilaje noi și performante de origine italiană


2003

Achiziționarea unei noi linii de procesare


2010

Achiziționarea unei linii de îmbuteliere prin fonduri UE


2011 - 2014

Dotarea fabricii cu noi utilaje pentru sterilizarea produselor și pregătirea materiei prime, precum și o nouă linie pentru roșii cubetate și roșii pasate

Fabrica își triplează producția pentru produse din roșii, precum roșii cuburi și roșii întregi decojite, roșii pasate și suc de roșii


2020 - 2021

Fabrica produce pentru mărci proprii și distribuie în TT și KA brand-urile Rossa’C, Ferma Veche și mai nou, brandul premium Altceva.

Pe viitor societatea dorește implementarea de noi proiecte
pentru mărirea gamei de produse și cresterea capacității de procesare.