Fabrica Legume Fructe Buzău este una de tradiție, dar cu spirit tânăr și modern. De-a lungul timpului, fabrica a trecut prin procese de retehnologizare, a primit resurse competente și actualizate în diverse arii de lucru și a întărit colaborări care asigură prezența la raft a produselor fabricii în întreaga țară.
Misiunea Legume Fructe Buzău este aceea de a păstra tradiția gustului românesc în echilibru cu toate evoluțiile de tehnologie și know-how în industrie pe care le asimilăm companiei noastre.
Seriozitate și consecvență în procesul de producție, livrare către clienți și experiență culinară pentru consumatori. Calitatea este promisiunea față de care rămânem fideli.
Evoluție bazată pe sustenabilitate. Ne dorim ca orice creștere să fie sustenabilă prin relații solide cu furnizorii și clienții noștri. Capacitatea de producție și tehnologia fabricii noastre poate susține o creștere a comenzilor, dar ne dorim ca dincolo de scalabilitate, numele Legume Fructe Buzău să fie sinonim cu preparatele bine făcute, cu gust autentic, fără compromis.
1970 - 1978
Construcția fabricii în Buzău, în apropiere de câmpuri legumicole
1981
Primul an de producție cu capacitate de producție de până la 4.500 tone tomate/an
2000
Dotări cu utilaje noi și performante de origine italiană
2003
Achiziționarea unei noi linii de procesare
2010
Achiziționarea unei linii de îmbuteliere prin fonduri UE
2011 - 2014
Dotarea fabricii cu noi utilaje pentru sterilizarea produselor și pregătirea materiei prime, precum și o nouă linie pentru roșii cubetate și roșii pasate
Fabrica își triplează producția pentru produse din roșii, precum roșii cuburi și roșii întregi decojite, roșii pasate și suc de roșii
2020 - 2021
Fabrica produce pentru mărci proprii și distribuie în TT și KA brand-urile Rossa’C, Ferma Veche și mai nou, brandul premium Altceva.
Pe viitor societatea dorește implementarea de noi proiecte
pentru mărirea gamei de produse și cresterea capacității de procesare.